Doe mee aan de Rabo ClubSupport en steun minima gezinnen in Vught!

Rabobank ’s-Hertogenbosch en omgeving draagt verenigingen in de regio een warm hart toe. De bank geeft ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen in de buurt. Zodat de verenigingen kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken. 

U beslist mee!Klanten van de Rabobank mogen een stem uitbrengen op verenigingen die zij graag steunen. Hoe meer mensen voor Vincentiusvereniging Vught kiezen, des te meer geld ontvangt onze vereniging!

De stemperiode loopt van 5 oktober – 25 oktober 2020.

Hoe kunt u stemmen?

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport. 

Hoe kunt u Vincentiusvereniging Vught helpen?

Vincentiusvereniging Vught wil graag een structurele bijdrage leveren aan een beter leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de gemeente Vught.

Natuurlijk blijft Vincentiusvereniging Vught altijd op zoek naar financiële hulp om de verschillende activiteiten van de vereniging te kunnen bekostigen. 

De vereniging heeft ervoor gekozen om de opbrengst van de Rabo Clubsupport te besteden aan de Sinterklaasactie en Vincentius Kerstpakkettenactie. De Vincentius Kerstpakkettenactie, dit jaar de 25steeditie, is inmiddels bij iedere Vughtenaar bekend. “De Sint is er voor ieder kind” is een gezamenlijke actie waarbij vrijwilligers uit de Gemeente Vught zorgen voor een gezellige pakjesavond voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben in de gemeente. Graag willen wij alle leden van de Rabobank oproepen om op Vincentiusvereniging Vught te stemmen.

Bij voorbaat dank!