JUBILEUM KERSTPAKKETTENACTIE VINCENTIUSVERENIGING VUGHT

Vught zet zich in voor Vught!

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort toch ook iets extra’s.

Voor veel gezinnen is dit ‘iets extra’s’ in deze tijd nauwelijks weggelegd.
Daarom tracht Vincentiusvereniging Vught – nu al voor de 20e keer – een aantal Vughtse gezinnen, die het financieel moeilijk heeft, met een gevarieerd levensmiddelenpakket ook een feestelijke Kerstmis te bezorgen.

Vincentiusvereniging Vught roept de inwoners van Vught op solidair te zijn met deze noodlijdende medebewoners onder het motto: ‘Vught zet zich in voor Vught’.

 Waar en hoe kunt u helpen ?

Vincentiusvereniging Vught nodigt iedereen die wil en kan meedoen uit om houdbare en verpakte levensmiddelen in te leveren (geen speelgoed e.d. en geen alcoholische dranken). Let u wel even op de houdbaarheidsdatum!

Uw kerstpakket schenken aan de Kerstpakkettenactie van Vincentiusvereniging Vught kan natuurlijk ook! Gelieve uw pakket af te geven tijdens de inzamelingsactie op 18 en 19 december bij de onderstaande inzamellocaties.

Ook bestaat de mogelijkheid tijdens de inzameling geld te geven of te storten op
NL 45 ABNA 026 420 8447  t.n.v. Vincentiusvereniging Vught o.v.v. van Kerstactie 2015.

De inzameling vindt plaats op:

vrijdag 18 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur en

zaterdag 19 december tussen 10.30 uur en 15.30 uur bij

  • Marktveldpassage (bij Bruna),
  • EM-TÉ winkel op het Moleneindplein,
  • Albert Heijn, Stationsstraat
  • Jumbo
  • EM-TÉ winkel in Cromvoirt.

Aanmelden voor een kerstpakket.

Inwoners van Vught, die in aanmerking denken te komen voor een pakket, kunnen zich vanaf woensdag 9 december tot en met zaterdag 12 december onder vermelding van de gezinssamenstelling en bezorgadres melden bij Vincentiusvereniging Vught,  op het mobiele nummer 06 – 338 64 165 tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

Belangrijk: De pakketten worden bij u bezorgd op zondag 20 december vanaf 10.00 uur.

Aanmeldingen van vorige jaren gelden niet automatisch voor 2015.

Iedereen dient zich dus opnieuw aan te melden. Met alle informatie wordt discreet omgegaan. Degenen, die in hun omgeving alleenstaanden of gezinnen kennen, die dit jaar voor een kerstpakket in aanmerking komen, kunnen zich eveneens melden op genoemde telefoonnummer!

Maurickcollege.

In het kader van deze Kerstpakkettenactie zijn de leerlingen van het Maurickcollege actief. In het kader Kerstmis 2015 stellen ook dit jaar de leerlingen van de HAVO en het VWO kerstpakketten samen als een tegenwicht van onze consumptiemaatschappij. De leerlingen bieden deze kerstpakketten op vrijdag 18 december aan de Vincentiusvereniging, die zorg draagt dat de pakketten naar de juiste gezinnen worden gebracht.