Kerstactie geslaagd

VUGHT BEDANKT

Lustrum Kerstpakkettenactie geslaagd

Kerstmis is een huiselijke feest. Maar bij een feest hoort toch ook iets extra’s. Dit jaar heeft de Vincentiusvereniging Vught voor de 20e keer een Kerstpakkettenactie gehouden voor de gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december hebben vrijwilligers uit Vught houdbare en verpakte levensmiddelen verzameld bij onderstaande locaties: Albert Heijn Marktveldpassage, EM-TÉ winkel op het Moleneindplein, Albert Heijn, Stationsstraat, De Jumbo en EMTÉ winkel in Cromvoirt. Graag wil de Vincentiusvereniging Vught deze winkeliers hartelijk danken voor de medewerking aan deze actie en uiteraard ook alle vrijwilligers die hebben geholpen bij de organisatie, het verzamelen van de goederen, het samenstellen van de pakketten en de bezorging op de verschillende adressen. Voor 275 gezinnen uit Vught en Cromvoirt zijn er 429 pakketten met houdbare levensmiddelen verzameld, dat is veel meer dan dat Vincentiusvereniging Vught had verwacht.

De ingezamelde producten zijn door jong en oud zijn ingezameld. Leerlingen van 4/5 HAVO en 4/5 VWO van het Maurick College leverde dozen vol met producten in. Diverse bedrijven hebben medewerking gegeven en anonieme schenkingen gedaan. Vrienden van de Speeldoos hebben theaterbonnen ter beschikking gesteld. AH en Jumbo leverde kratten, karren en wagentjes om spullen in te doen. Het Maurick College stelde weer drie dagen de aula tot onze beschikking.

Ons motto ‘Vught zet zich in voor Vught’ hebben we echt waar kunnen maken. We willen de scholen, bedrijven, winkeliers en alle Vughtenaren en mensen uit Cromvoirt willen heel hartelijk danken voor hun bijdrage. Zonder uw steun en sponsering zou de Kerstpakkettenactie niet kunnen bestaan.