Kerstactie Vincentius anders dan normaal!!!

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort ook iets extra’s. Voor veel gezinnen is dit ‘iets extra’s’ nauwelijks weggelegd. Daarom probeert Vincentiusvereniging Vught ieder jaar een aantal Vughtse gezinnen die het financieel moeilijk heeft, met een gevarieerd levensmiddelenpakket ook een feestelijke Kerstmis te bezorgen.

Aangepaste kerstactie

Ondanks dat Corona alles anders maakt dan anders, laten we de kerstactie 2020 doorgaan, maar wel in een aangepaste vorm.

Dit jaar verzamelen we geen levensmiddelen bij de winkels, maar stellen we zelf pakketten samen. In tegenstelling tot andere jaren, ontvangt ieder gezin 1 luxe pakket. Het pakket wordt thuis afgeleverd.

Wie niet thuis is, kan zijn of haar pakket op maandag 21 december tussen 15.30 uur en 17.30 uur ophalen bij het Vincentiushuis (De Ketting 20) tegen inlevering van een niet thuis kaart. Daarna gaat het pakket naar De Voedselbank.

LET OP: Vanwege corona mag slechts 1 persoon het pakket komen ophalen.

Kerstpakkettenactie 2020

Gezinnen kunnen zich niet zelf opgeven voor een pakket. De gezinnen uit Vught en Cromvoirt die in 2020 in aanmerking komen voor een pakket, zijn inmiddels via de instanties aangemeld bij de kerstcommissie van Vincentiusvereniging Vught.

Belangrijk!
Bezorgers zetten het pakket bij de gezinnen voor de deur. U kunt uw pakket verwachten op zondag 20 december tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Graag uw donatie

Vincentiusvereniging Vught roept inwoners van Vught op solidair te zijn met noodlijdende medebewoners onder het motto: ‘Vught zet zich in voor Vught’. Waar en hoe kunt u helpen?

In plaats van levensmiddelen te kopen, vragen wij u dit jaar om een geldbedrag te storten op NL 45 ABNA 026 420 8447 t.n.v. Vincentiusvereniging Vught o.v.v. Kerstactie 2020 of gebruik Tikkie.

Vincentiusvereniging Vught heeft een ANBI-status onder ANBI status nummer 8051.87.030 Deze ANBI-status is gekoppeld aan een fiscaal nummer. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Voorwaarden voor fiscale aftrekbaarheid van giften aan goede doelen die een ANBI-status hebben, vindt u op de website van de Belastingdienst.

Collage
STEUN DE KERSTACTIE 2020