Kerstpakkettenactie 2019 geslaagd!

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort toch ook iets extra’s. Dit jaar heeft Vincentiusvereniging Vught voor de 24e keer een kerstpakkettenactie gehouden voor 240 Vughtse gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Vught zet zich in voor Vught!
De kerstpakkettenactie “leeft” in Vught. Bij de actie zijn ontzettend veel Vughtenaren betrokken. Niet alleen leerlingen en docenten van 4/5 Havo en 4/5/6 VWO van het Maurick College zamelden houdbare levensmiddelen in, maar ook de kinderen van basisschool De Piramide. IJssalon Lavinia stelde kostenloos 240 strippenkaarten ter beschikking.

Het winkelend Vughtse publiek kocht massaal houdbare levensmiddelen bij de supermarkten Albert Heijn Marktveldpassage, JUMBO Moleneindplein, Albert Heijn Stationsstraat, Jumbo Centrum en de COOP in Cromvoirt tijdens de inzamelingsactie op vrijdag 13 en zaterdag 14 december.

Van den Udenhout stelde kosteloos twee transportbussen ter beschikking. Albert Heijn en Jumbo leverden bovendien kratten, karren en wagentjes, Eduard Strang Verhuizingen zorgde voor de opslag van de spullen en het Maurick College stelde weer 3 dagen een ruimte ter beschikking.

Bij de kerstactie zijn er bovendien ook heel veel Vughtenaren als vrijwilliger betrokken; mensen die de producten inzamelen bij de supermarkten, chauffeurs die continu langs de 5 supermarkten rijden om de producten bij het Maurick College af te leveren, vrijwilligers die op het Maurick College de pakketten samenstellen en chauffeurs die de pakketten bij de mensen thuisbezorgen.

Vught bedankt!
Graag wil Vincentiusvereniging Vught iedereen heel hartelijk danken voor de medewerking aan deze actie. Zonder bovengenoemde partijen zou de actie nooit zo succesvol zijn.
De transportploeg van Vincentius Kringloopwinkel heeft naast de wekelijkse werkzaamheden voor de winkel, een grote extra inzet geleverd tijdens de kerstactie.
Ons motto ‘Vught zet zich in voor Vught’ is dit jaar ook weer waar gemaakt. Daarom nogmaals dank voor ieders bijdrage. Zonder uw steun en sponsoring zou de kerstpakkettenactie niet kunnen bestaan.