Tuincentrum van Run schenkt spullen aan Vincentiusvereniging Vught!

Tuincentrum van Run heeft onlangs haar naam veranderd in Buitenlust. Reden? Het tuincentrum is vernieuwd. Het wordt een kijk- en beleefcentrum waar u welkom bent voor momenten van stilte, voelen, kijken en genieten. Naast de nieuwe activiteiten gaat het tuincentrum, met een beperkter assortiment door.

Begin deze maand werd Peter Mosink, chauffeur van onze Vincentius Kringloopwinkel benaderd door Buitenlust. Buitenlust schenkt Vincentiusvereniging Vught heel veel kerstspullen en bloempotten. Peter Mosink heeft de kerstartikelen en potten met de Kringloopwinkelbus bij Buitenlust opgehaald en gebracht naar Hercules Haarden, het bedrijf van onze huismeester Twan van den Bosch. Bij Twan van den Bosch mogen de kerstspullen en potten een aantal maanden opgeslagen worden.
Vincentiusvereniging Boxtel heeft ook een gedeelte van de kerstspullen van Buitenlust gekregen. Uiteraard is Vincentiusvereniging Vught erg blij met de gulle gift van Buitenlust. Het is de bedoeling dat Vincentiusvereniging Vught aan het einde van 2015 een Kerstmarkt organiseert bij Hercules Haarden. De opbrengst van deze verkoop wordt besteed aan projecten in het kader van armoedebestrijding in Vught.