Vakantiepakket voor minima gezinnen

Een goede samenwerking tussen Stichting Leergeld en Vincentiusvereniging Vught heeft geleid tot een mooi vakantiepakket voor gezinnen in armoede uit gemeente Vught om met hun kinderen toch een beetje vakantie te vieren.

Zes weken is een lange tijd als je geen geld hebt om leuke dingen te doen. En kinderen willen toch graag in het begin van het schooljaar kunnen vertellen wat zij in de vakantie hebben gedaan. Door de krachten te bundelen en met behulp van organisaties/bedrijven uit gemeente Vught hebben Leergeld en Vincentiusvereniging Vught een prachtig vakantiepakket samengesteld voor ouders en hun kinderen en die van Stichting MariTon.

In het pakket zitten vrijkaartjes voor Strandbad IJM inclusief consumptie, een bon voor pannenkoekhuis het Wonderbos, gratis toegang tot Kids PLaza, een strippenkaart voor ijsjes van Lavinia, gratis entree voor de Midgetgolf Cromvoirt inclusief een waterijsje, het gratis aanbod van MOVE Vught en een flyer van ‘Omarmen’, de ervaringsdeskundigen armoede Vught, die altijd een luisterend oor hebben.

Alle bedrijven en ondernemers ontzettend bedankt voor jullie bijdrage. Het is zo fijn dat jullie het mede mogelijk maken dat alle kinderen in Vught een fijne zomervakantie kunnen beleven.