Vught zet zich in voor Vught (Kerstpakkettenactie)

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort ook iets extra’s. Voor veel gezinnen is dit ‘iets extra’s’ nauwelijks weggelegd. Daarom probeert Vincentiusvereniging Vught – nu al voor de 27ste keer – gezinnen uit gemeente Vught die het financieel even wat minder hebben, met een gevarieerd levensmiddelenpakket ook een feestelijke Kerstmis te bezorgen.

Vincentiusvereniging Vught roept de inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt op solidair te zijn met deze noodlijdende medebewoners onder het motto: ‘Vught zet zich in voor Vught’. 

Waar en hoe kunt u helpen?

Vincentiusvereniging Vught nodigt alle inwoners van gemeente Vught uit om houdbare en verpakte levensmiddelen in te leveren (geen speelgoed e.d. en geen alcoholische dranken). Let u wel even op de houdbaarheidsdatum! Uw kerstpakket schenken aan de Kerstpakkettenactie van Vincentiusvereniging Vught kan natuurlijk ook!

Gelieve uw pakket af te geven tijdens de inzamelingsactie op 16 en 17 december bij de onderstaande inzamellocaties. Ook bestaat de mogelijkheid tijdens de inzameling geld te geven of te storten op NL 45 ABNA 026 420 8447t.n.v. Vincentiusvereniging Vught o.v.v. van Kerstactie 2022 of klik hier voor uw gift

De inzameling vindt plaats op:

Vrijdag 16 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur en zaterdag 17 december tussen 10.30 uur en 15.30 uur bij:

  • Jumbo op het Moleneindplein,
  • Albert Heijn, Stationsstraat
  • Jumbo centrum Vught
  • Plus Helvoirt.

Kerstpakkettenactie 2022

De gezinnen uit gemeente Vught die in 2022 in aanmerking komen voor een pakket, zijn inmiddels via de instanties aangemeld bij de kerstcommissie van Vincentiusvereniging Vught. Belangrijk: De pakketten worden bij u bezorgd op zondag 18 december vanaf 10.30 uur. 

klik hier voor uw gift of gebruik de QR-code


Dit filmpje is een impressie van de activiteiten rondom de kerstactie.