Vught zet zich in voor Vught!

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort ook iets extra’s. Voor veel gezinnen is dit ‘iets extra’s’ nauwelijks weggelegd. Daarom probeert Vincentiusvereniging Vught – nu al voor de 22e keer – een aantal Vughtse gezinnen die het financieel moeilijk hebben, met een gevarieerd levensmiddelenpakket ook een feestelijke Kerstmis te bezorgen.

Vincentiusvereniging Vught roept de inwoners van Vught op solidair te zijn met deze noodlijdende medebewoners onder het motto: ‘Vught zet zich in voor Vught’.  Waar en hoe kunt u helpen?

Vincentiusvereniging Vught nodigt alle inwoners van gemeente Vught uit om houdbare en verpakte levensmiddelen in te leveren (geen speelgoed e.d. en geen alcoholische dranken). Let u wel even op de houdbaarheidsdatum!
Uw kerstpakket schenken aan de Kerstpakkettenactie van Vincentiusvereniging Vught kan natuurlijk ook! Gelieve uw pakket af te geven tijdens de inzamelingsactie op 15 en 16 december bij de onderstaande inzamellocaties.
Ook bestaat de mogelijkheid tijdens de inzameling geld te geven of te storten op
NL 45 ABNA 026 420 8447  t.n.v. Vincentiusvereniging Vught o.v.v. Kerstactie 2017.

 De inzameling vindt plaats op:

Vrijdag 15 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur en zaterdag 16 december tussen 10.30 uur en 15.30 uur bij:

  • Marktveldpassage (bij Bruna),
  • EM-TÉ winkel op het Moleneindplein,
  • Albert Heijn, Stationsstraat
  • Jumbo
  • EM-TÉ winkel in Cromvoirt.

 Kerstpakkettenactie 2017; anders dan voorheen. 

Vanaf dit jaar kunnen gezinnen zich niet zelf opgeven voor een pakket. De gezinnen uit Vught en Cromvoirt die in 2017 in aanmerking komen voor een pakket, zijn inmiddels via de instanties aangemeld bij de kerstcommissie van Vincentiusvereniging Vught. Belangrijk: De pakketten worden bij u bezorgd op zondag 17 december vanaf 10.00 uur.

Maurickcollege.
HAVO en VWO-leerlingen van het Maurickcollege stellen ook dit jaar kerstpakketten samen als een tegenwicht van onze consumptiemaatschappij. De leerlingen bieden deze kerstpakketten aan op vrijdag 15 december aan Vincentiusvereniging Vught, die ervoor zorgt dat de pakketten bij de juiste gezinnen worden afgeleverd.