Wonderfoons voor De Vughterstede

bron: Facebook De Vughterstede
Wonderfoon, daar zit muziek in!

De Wonderfoons zijn klaar! Maandag 6 juli 2020 overhandigde Willem van der Pas, bestuurslid van Vincentius Vereniging Vught, zeven Wonderfoons aan Marli van den Ende, hoofd gastvrijheid Vughterstede. ‘Ze zijn zeer welkom. Het wordt een feestje voor onze bewoners om met zo’n vertrouwde telefoon te kunnen luisteren naar herkenbare muziek’, laat Marli enthousiast weten.

De Wonderfoon is een telefoon waar muziek uitkomt. Het is een hulpmiddel om mensen muziek van vroeger te laten horen door middel van de oude vertrouwde telefoon. Willem van der Pas bouwde kosteloos oude telefoontoestellen met een draaischijf om tot Wonderfoons. Zodra je met de draaischijf een willekeurig nummer draait, hoor je door de telefoonhoorn een lied. Het zijn liedjes tot en met de jaren 70. Elke Wonderfoon is voorzien van een computertje waarmee 60 liedjes te beluisteren zijn. Vincentius Vereniging Vught maakt in coronatijd geld vrij voor het materiaal.

Willem van der Pas zou graag nog meer mensen blij willen maken met de Wonderfoon. U ook? Heeft u nog een telefoontoestel met draaischijf liggen? Neemt u dan contact op met Vincentius Vereniging Vught: https://www.vincentiusvught.nl/. Bij voorbaat hartelijk dank!

#hartvoorgoedezorg