Zomeractie 2022 geslaagd!

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Zes weken is dan een lange tijd als je geen geld hebt om leuke dingen te doen. En kinderen willen toch graag in het begin van het schooljaar kunnen vertellen wat zij gedaan hebben in de vakantie. Daarom stelden Stichting Leergeld en Vincentiusvereniging Vught ook dit jaar een geweldig vakantiepakket samen voor gezinnen uit gemeente Vught die het financieel even wat minder hebben.

Het pakket bestond uit vrijkaartjes voor Kids Plaza en Strandbad IJM, een 10 bollenkaart van Lavinia, een dinerbon van Pannenkoekenhuis het Wonderbos, een cadeaubon voor de Guldenberg en het Circus Il Grigio, 2 bonnen van Kringloopwinkel Vincentius Vught én een cadeaukaart van de Jumbo.
De vrolijk gekleurde enveloppen met inhoud werden vlak voor de zomervakantie thuis bij de gezinnen afgeleverd of in de brievenbus gedaan.
We weten zeker dat de 157 gezinnen met kinderen uit gemeente Vught ook dit jaar heel blij zijn geweest met het vakantiepakket.

Donatie
Zonder financiële steun zou het vakantiepakket in deze vorm niet kunnen bestaan. Graag willen Stichting Leergeld en Vincentiusvereniging Vught alle sponsoren heel hartelijk danken voor hun financiële bijdrage aan deze actie:
Strandbad IJM, Stichting Jeugdfonds Vught, Kiwanis Kinderfonds Vught, Stichting Miles of Pleasure, Soroptimisten en Loopschool Wim Akkermans.
Lavinia, Kids Plaza, Circus Il Grigio, Pannenkoekenhuis het Wonderbos en De Guldenberg hebben een mooie korting gegeven.
Graag willen wij jullie allemaal heel hartelijk danken voor jullie gulle bijdrage!