Handige links

Wegwijs Plus Vught

Hebt u zelf of heeft iemand in uw omgeving advies of ondersteuning van Wegwijs+ nodig? Bijvoorbeeld als het niet meer lukt om het huishouden te doen of er financiële zorgen zijn? Hebt u opvoedingsvragen of dreigen mantelzorgers overbelast te raken? Neem contact op met Wegwijs+. Wacht daar niet te lang mee. Hoe eerder u komt, hoe beter en sneller we u kunnen adviseren of helpen. 

Speelgoedbank Vught

Kunt u vanwege uw financiele situatie geen speelgoed kopen voor uw kinder(en)? De Speelgoedbank Vught helpt u graag! Vincentiusvereniging Vught kan u aanmelden bij de Speelgoedbank.

De Speelgoedbank is tevens uitgiftepunt voor gratis menstruatieproducten. Vrouwen die niet voldoende geld hebben om zelf maandverband of tampons te kopen, kunnen er gebruik van maken.

Leergeld Vught

Leergeld Vught is een vrijwilligersorganisatie, die zich richt op (schoolgaande) kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Leergeld Vught wil deze kinderen laten meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, om te voorkomen dat zij ook op sociaal vlak buitengesloten worden. Dit doet Leergeld Vught door materiële en financiële ondersteuning te bieden.

Jeugdfonds Vught

Jeugdfonds Vught wil dat alle kinderen en jongeren de kans krijgen om mee te doen aan onze Vughtse samenleving. Het fonds ondersteunt (projecten voor) kinderen en jongeren met een eenmalige financiële bijdrage.

Stichting Babyspullen

Ben je in blijde verwachting, maar heb je het financieel zwaar? Weet je niet hoe je de uitzet voor jouw kindje bij elkaar kunt verzamelen en heb je als (aanstaande) ouder(s) weinig of geen steun van je familie en/of uit je vriendenkring? Wij helpen je om jouw kindje een goede start te geven!

Sociale kaart Vught

Andere mensen ontmoeten of iets voor een ander doen? Op zoek naar een bezigheid of praktische informatie?

Vughtse Energietransitie/Energie Loket

Het energieloket Vught helpt alle inwoners van Vught bij het verduurzamen van de woning. Iedereen kan voor advies op het gebied van energie terecht bij het energie+klimaat loket Vught aan het Moleneindplein Loop eens binnen!