Kerstactie: Vught zet zich in voor Vught

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort toch ook iets extra’s.

Voor veel gezinnen is dit ‘iets extra’s’ in deze tijd nauwelijks weggelegd.
Daarom tracht Vincentiusvereniging Vught – nu al voor de 28e keer – een aantal Vughtse gezinnen, die het even wat moeilijker heeft, met een gevarieerd levensmiddelenpakket ook een feestelijke Kerstmis te bezorgen.

Vincentiusvereniging Vught roept de inwoners van Vught op solidair te zijn met deze noodlijdende medebewoners onder het motto: ‘Vught zet zich in voor Vught’.

Waar en hoe kunt u helpen?

Vincentiusvereniging Vught nodigt iedereen die wil en kan meedoen uit om houdbare en verpakte levensmiddelen in te leveren (geen speelgoed e.d. en geen alcoholische dranken). Let u wel even op de houdbaarheidsdatum!

Uw kerstpakket schenken aan de Kerstpakkettenactie van Vincentiusvereniging Vught kan natuurlijk ook! Gelieve uw pakket af te geven tijdens de inzamelingsactie op 15 en 16 december bij de onderstaande inzamellocaties.

Ook bestaat de mogelijkheid tijdens de inzameling geld te geven of te storten op
NL 45 ABNA 0264 2084 47  t.n.v. Vincentiusvereniging Vught o.v.v. van Kerstactie 2023.

De inzameling vindt plaats op:

Vrijdag 15 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur en

Zaterdag 16 december tussen 10.30 uur en 15.30 uur bij

  • Jumbo Moleneindplein,
  • Albert Heijn, Stationsstraat
  • Jumbo Centrum
  • Plus Helvoirt

De pakketten worden aangepast aan de gezinssamenstelling.

Wie ontvangt een kerstpakket?

De gezinnen uit gemeente Vught die in aanmerking komen voor een pakket, zijn inmiddels via de instanties aangemeld bij de kerstcommissie van Vincentiusvereniging Vught.

Belangrijk: De pakketten worden bij u bezorgd op zondag 17 december vanaf 10.00 uur.

Maurickcollege. In het kader van de kerstpakkettenactie 2023 stellen dit jaar de leerlingen van het Maurickcollege kerstpakketten samen als een tegenwicht van onze consumptiemaatschappij. Vincentiusvereniging Vught zorgt ervoor dat de pakketten naar de juiste gezinnen worden gebracht